top of page

Financial Feel Good traject

Jij en jouw bedrijf in enkele maanden naar een hoger financieel niveau

Voor mij zijn drie gebieden heel belangrijk als het gaat om geld en jouw bedrijf en die vormen de basis van dit traject. De afgelopen jaren heb ik zelf ontzettend veel geleerd over deze onderwerpen van Nederlandse en internationale business coaches. Ik deel mijn kennis graag met jou, zodat jij ook, vol vertrouwen, winst, groei en plezier in jouw business kan realiseren. Hieronder leg ik uit waar we samen aan gaan werken in dit traject.

FFG traject: Diensten

Money Mindset

Money Management

Fun Finance

Money Mindset: jouw gevoelens, gedachtes en gedrag als het gaat om geld. Hoe ben je hierin opgegroeid? Welke boodschap kreeg je mee? Zie je de mogelijkheden die geld biedt of voel je de zwaarte van het geld ‘moeten’ verdienen. Gedachten geven een gevoel en dat bepaalt je gedrag. Als je een andere focus wilt rondom geld dan zijn jouw gedachten dus super belangrijk. We gaan deze samen onderzoeken en waar nodig transformeren.

Money Management: hoe ga jij om met jouw geld? Dat wordt mede bepaald door jouw Money Mindset maar zeker zo belangrijk is de manier waarop jij inzicht houdt in de geldstromen binnen je bedrijf. Waar geef jij iedere euro die je verdient aan uit? Marketing, Opleiding, Adverteren, Salaris, Pensioen etc.? Hoe zorg je ervoor dat je winst maakt? Het is heel belangrijk om hier vooraf een plan voor te maken en er daarna actief op te sturen. En het goede nieuws is dat dat helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Ook als je totaal geen gevoel hebt voor de financiële kant van jouw bedrijf en dit liever overlaat aan anderen zal mijn methode je helpen om met meer zelfvertrouwen de juiste financiële keuzes te maken.

Fun Finance: dat wat je leuk vindt om te doen gaat vaak makkelijker. Daarom is het mijn missie om jou als vrouwelijke ondernemer te laten zien en ervaren wat er zo leuk is aan geld en het managen van geld. Zodat je onderaan de streep zoveel mogelijk winst overhoudt om jouw leven zo in te richten als jij dat wilt. 

In een aantal maanden werken wij samen aan een helpende Money Mindset. Aan een aanpak die perfect bij jou en jouw bedrijf past waardoor Money Management als vanzelf goed gaat en we bepalen waar het voor jou leuker, makkelijker en meer als vanzelf mag gaan.

FFG traject: Welkom
bottom of page