top of page

Financial Feel Good Company

Mijn naam is Jolanda Jansen.

Ik ben financieel expert en maak samen met jou je zakelijke financiën persoonlijk, leuk en winstgevend.

Het is mijn missie om anderen te inspireren en ondersteunen om het leven van hun dromen te creëren. Goed doen voor een ander is iets wat diep geworteld zit in mij. Maar ook persoonlijke groei en ontwikkeling zijn belangrijke thema’s in mijn leven. Ik ben tegelijkertijd dankbaar voor wat ik heb, maar streef ook naar groei en het verwezenlijken van grotere dromen. Financiële cijfers analyseren en in begrijpelijke taal presenteren kost mij weinig moeite. Dit alles bij elkaar heeft in 2018 geleid tot het oprichten van Financial Feel Good Company.

Met Financial Feel Good Company wil ik kleur brengen in de wereld van financiën. In tegenstelling tot een boekhouder, die meestal achteruit kijkt, kijk ik, met het Financial Feel Good programma, vooruit. Samen met jou werk ik toe naar een stip op de horizon die we samen hebben bepaald. Met een financiële analyse werk ik (geïnspireerd door de Profit First methode) toe naar meer positieve energie rondom geldzaken. Waardoor er echt ruimte ontstaat voor persoonlijke groei. Zo creëren we samen een ‘rijker’ leven voor jou.

“A dream without a plan is just a wish.” Financial Feel Good Company zorgt voor een deskundige financiële analyse en een plan om Winst, Groei en Plezier veilig te stellen binnen het ondernemerschap. Dit is waar het voor mij om draait en waarom ik Financial Feel Good Company ben gestart. Winst, Groei en Plezier is het doel en Vertrouwen de basis van de samenwerking.

Jolanda Jansen_48.1.jpg
Jolanda Jansen_65smal.jpg
Jolanda Jansen_71.1smal.jpg
Over Jolanda: Over

Over Jolanda

Dit ben ik volgens mijn beste vriendin:

Ik haal alles uit het leven

Ik ben gezond

Ik sta voor wie ik ben

Empathisch

Zonder oordeel

Ik hou ervan om overzicht aan te brengen

Samen,

Betrouwbaar,

Adequaat,

En analytisch zijn woorden die me typeren

Ik kan me goed inleven

Ik straal rust uit

Ik kan goed luisteren

Ik hou ervan mensen in heldere taal iets uit te leggen

Een soort lerares, die ervan geniet haar leerlingen te zien groeien

Ik volg mijn eigen wijsheid

Ben je enthousiast geworden na het lezen van mijn verhaal? Ik ga graag met je in gesprek om te kijken of ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen met het financieel laten groeien van jou en je bedrijf.

Over Jolanda: Diensten

Contact

Financial Feel Good Company

Blauwkapelseweg 49

3572 KC Utrecht

KvK        72554134 

Btw-id    NL-001911352B79

Bel of email mij rechtstreeks of stel je vraag via onderstaand formulier.

+31 (0)6 14 40 86 57

Bedankt voor de inzending!

Over Jolanda: Contact
bottom of page