top of page

De juiste Money Mindset voor financieel succes

Je bedrijf kan niet meer groei realiseren, dan de groei die jij zelf doormaakt als persoon.

Money Mindset traject: Diensten
Jolanda Jansen

Zullen we samen een financiële 'energie shift' realiseren in jouw leven?

Money Mindset traject: Welkom

Deze zomer start een nieuwe ronde van mijn Money Mindset programma voor vrouwelijke ondernemers met de wens om een ‘energie shift’ te maken in hun financiële mindset om zo meer winst te hebben, op allerlei gebieden in hun leven.

De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in alles wat je nodig hebt om financieel succesvol te kunnen zijn. Ondernemerskwaliteiten zoals marketing en sales zijn daar een belangrijk onderdeel van, maar aan de basis van financieel succes ligt jouw eigen houding ten opzichte van geld.

Geloof jij er diep van binnen echt in dat je een financieel succes kunt maken van jouw bedrijf?

Zijn je doelen glashelder? Houd je bij iedere keus die je maakt het einddoel voor ogen.

Ben je je gedurende de dag bewust van de gedachtes die je hebt en die jouw gedrag beïnvloeden?

In het Money Mindset programma gaan we hier samen mee aan de slag. Het is een programma van 5 weken met een follow-up, een maand na afloop van het programma.

Wat kan je verwachten?

- vijf tweewekelijkse 1-op-1 (online) coach gesprekken (60-90 min)

- thuisopdrachten rondom ieder gesprek

- de mogelijkheid om mij tussendoor te mailen met vragen

- een follow-up (30 min) één maand na einde van het traject om te kijken hoe het gaat en of je nog ergens tegenaan loopt

Module 1 Kick-off en doelstelling

In de eerste module gaan we aan de slag met jouw droomleven. Aan de hand van een oefening kijk jij naar je leven zoals dat nu is en waar je graag dingen zou veranderen. We bespreken samen jouw onderliggende verlangens en bekijken ook jouw huidige financiële situatie om te bepalen waar die eventueel tekort schiet om jouw droomleven werkelijkheid te laten worden.

Module 2 Jouw relatie met geld

Om meer geld te kunnen toelaten in jouw leven is het belangrijk om inzicht te hebben in jouw huidige houding ten opzichte van geld. Hoe ga je ermee om? Hoeveel aandacht heb je voor wat erin komt en eruit gaat en wat heb je meegekregen vanuit je opvoeding en sociale omgeving. 

Jouw gedachtes over geld laten je bepaalde emoties ervaren. Deze emoties leiden weer tot overtuigingen op basis waarvan jij handelt. De handelingen die je doet leiden uiteindelijk tot het financiële resultaat dat je nu ziet in jouw leven. Als je meer wilt bereiken dan is het heel belangrijk om precies te weten wat jij nu denkt over geld en daar waar dat leidt tot ongewenste resultaten gaan we deze gedachtes ombuigen of vervangen door gedachtes die jou wel ondersteunen in het creëren van jouw mooiste leven.

We brengen harmonie aan in jouw relatie met geld en gaan een heerlijke positieve vibe creëren in jouw leven rondom alles wat met geld te maken heeft. De zwaarte mag eraf en plezier krijgt de ruimte!

Module 3 Meer geld ontvangen

De oefeningen uit de tweede module gaan zoals gezegd jouw gedrag positief beïnvloeden als het gaat om meer geld toelaten in jouw leven. In de derde module gaan we hier verder mee aan de slag en kijken we ook naar jouw concrete gedrag rondom geld. Ben je een spaarder die ook redelijk makkelijk geld uitgeeft of een oppotter? Houd je van aanbiedingen of betaal je zonder probleem meer voor de beste kwaliteit?

Het verdienen van geld mag meer een spel worden in plaats van een ’moetje’. We kijken samen hoe jij al in de energie kunt stappen van die financieel succesvolle vrouw die je wilt zijn en welke stappen daarin belangrijk zijn.

Module 4 Positieve houding en plezier

Voor financiële groei is een ‘groei mindset’ noodzakelijk. Denken in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden en met focus werken aan hoe jij je wilt voelen en wat je wilt bereiken.

Je energie hoog houden zodat je met meer gemak de dag doorkomt en vertrouwen houdt in de uitkomst van het proces. Ook al zie je het nu nog niet in jouw realiteit, blijf dat vertrouwen houden dat alles wat je voor jezelf wenst werkelijkheid kan worden.

Module 5 Fun Finance: Feestje van je administratie

In de laatste module kijken we concreet naar hoe jij nu jouw administratie doet. Wat doe je zelf en wat heb je eventueel uitbesteed? Hoe bevalt dit en zou je nog dingen anders willen.

Hoe maak je datgene dat jezelf doet leuker en lichter en hoe kan jouw administratie en de manier waarop je die doet bijdragen aan een beter financieel resultaat, zodat jouw droomleven ook echt werkelijkheid wordt.

Het is een individueel traject, waarin je op je eigen niveau hele mooie stappen gaat zetten.

Mocht je geïnteresseerd zijn, dan plan ik heel graag een gesprek met je in om te kijken waar jij op dit moment behoefte aan hebt of in vastloopt. Dan kunnen we samen bepalen of mijn programma een goede match is voor jouw wensen rondom geld.

Maak een afspraak via jolanda@financialfeelgood.com of www.calendly.com/jolanda-jansen

bottom of page